Ez nem szex (Gasztroegyperces)

Ez nem szex (Gasztroegyperces)

Mimi rásimította az utolsó réteslapot a spenótos-túrós burek tetejére, majd elkezdte lekenni a tetejét olvasztott vajjal.

Lassan, egyenletes mozdulatokkal vitte fel a szilikonecsettel a sárgás folyadékot, mosolyogva nézte, ahogy az ecset szálai párhuzamos csíkokat húznak a hártyás felületre. Ezért szeretett főzni: az ételek elkészítésének repetitív lépéseitől, a hozzávalók tapintásától, az illatoktól, a konyhát betöltő csendtől mindig nyugalomra lelt. Belemarkolt a szemámmagos dobozba, élvezettel pergette ki az ujjai közül az aprócska, szőke szemeket a tésztával megrakott tepsibe. Ekkor meghallotta, hogy a férje lép be a konyhába. Mimi nem fordult hátra, várt. Még pár szem szezámmagot az étel tetejére potyogtatott, de a flow-ból már kizökkent.

Pár pillanat múlva Petúr mögé lépett, hátulról átkarolta, és a fülébe súgta: 

-Mondtam már, hogy mennyire tetszel, Mimm? Mmmm… - Majd csókolgatni kezdte a nyakát.

Mimi tudta, ez mit jelent: a férje szeretkezni kíván. A kezdetben még játékos és változatos előjátékaik huszonöt év alatt rutinszerű és leegyszerűsített forgatókönyvvé redukálódtak. Mimi nem bánta. Szerette az átlátható dolgokat.

-Olyan jó illatod van, Mimm - nyögte bele a nyakába a férje, aztán a kezét a nő derekáról lassan a mellére csúsztatta. Mimi gyorsan osztott, szorzott. Szerda van. Ha most lefekszik a férjével, akkor az a nap hátralevő részében nem körülötte fog legyeskedni, hanem szépen elmegy a haverokkal focizni, aztán beülnek egy sörre, de lehet, hogy kettőre is, azaz Mimi békében olvasgathat a fotelbe kucorodva akár órákon keresztül. Petúr a szextől mindig erősnek és fiatalnak érezte magát, a pásztoróra megajándékozta a meggyőződéssel: hiába öregedett ki az A osztályból, azért ő még mindig Valaki volt. Férfi a pályán és az ágyban is. Mimi lesöpörgette a kezéről a rátapadt szezámmagokat, és megfordult, hogy szájon csókolja a férjét.

Petúr ikertestvére, az ötvenkét éves Pető is rendszeresen szeretkezett a feleségével. Egy titkos exceltáblázatot tárolt a gépén, abba jegyezte fel az alkalmakat, amióta azt olvasta: a prosztatarák nagy eséllyel megelőzhető heti három magömléssel. Pető felesége, Nadin örömmel vette a férje megnövekedett érdeklődését. Imádta azt a pillanatot, amikor a férfi beléélvezett, attól, hogy képes irányítani, sőt, uralni valaki gyönyörét, ellenállhatatlannak, szexinek és gyönyörűnek látta magát. (Ami egyre nagyobb távolságra volt attól, ami reggelente a tükörből nézett vissza rá.) Hogy hamvadó szépségének utolsó parazsait minél tovább életben tartsa, egy hónapja még egy fiatal szeretővel is megtámogatta önbizalmát. Nem igazán volt az ügy miatt lelkiismeretfurdalása.

-Egyszer élünk - magyarázta a barátnőinek, - ki tudja, meddig lesz még lehetőségem friss húsokkal henteregni… vagy bárki mással. 

Mohón kapaszkodott bele a szeretője, Márk ruganyos testébe azon ritka alkalmakkor, amikor találkozni tudtak.

Nadin barátnőit megosztotta a viszony. Szidi mélységesen elítélte a házasságon kívüli kapcsolatot, ami (bár ezt még magának sem vallotta be) az ő egész életfelfogását rendítette meg. A férje volt az első és egyetlen férfi az életében, akivel házasságkötésük óta minden szerdán és szombaton szeretkezett abban a meggyőződésben, hogy ha „jóllakatja a bestiát”, akkor az még véletlenül sem fog másfelé kacsingatni, és nem fogja őt közhelyes módon elhagyni a titkárnőért. (Ezt a párkapcsolati tanácsot egyébként még az édesanyja hagyta rá az esküvője napján, félrevonva őt a templom üres sarkába.) 

Elzát más okból bosszantotta Nadin kicsapongása. A férjével nyolc hónappal ezelőtt vágtak bele a családalapításba, és azóta szigorúan minden harmadik napon, peteérés környékén pedig naponta közösültek, ám sajnos mindezidáig eredménytelenül. A spontaneitás hiánya és a kalendáriumban pirossal bekarikázott napok képe azonban mostanra teljesen kilúgozta a szenvedélyt az együttléteikből. 

Talán Karolina volt talán az egyetlen, aki érteni vélte Nadin élvhajhász igyekezetét, lánglelkű feministaként ő mindig is úgy vélte, ugyanolyan megítélés alá essenek e téren is a nők, mint a férfiak, Nadin fejezze csak ki bátran egyenjogúságát azzal, hogy fiatal szeretőt tart. 

-Ez nem a férfiak monopóliuma. Te vagy rá az ékes példa: mi ugyanúgy szexelhetünk, akivel csak kedvünk tartja. És vesszen az, aki ezért lekurváz egy nőt! Tűnjön el végre a kettős mérce! Úgyhogy tedd meg mindannyiunkért, kefélj szabadon értünk, nőkért!

- lovalta bele magát egyre inkább a kiáltványába, hogy Nadin nem győzte csendre inteni, meg ne hallják a szomszéd asztalnál. 

Márk úgy gondolta, van még a szexre szomjas Nadinban pár alkalom, de aztán lapoznia kell, már csak azért is, mert végre sikerült megismerkednie egy Odett nevű lánnyal. Három haverjával ugyanis egy borgőzös estén a következő cselendzset találták ki: végig kell dugniuk az egész ábécét (az angolt véve alapul attól félve, hogy az Ű-vel jobban meggyűlik a bajuk, mint az ipszilonnal, ami az Erasmusnak köszönhetően könnyebben teljesíthetőnek tűnt): meghágnak Annától Zelmáig huszonhat nőt, méghozzá sorrendben. (Alapszabály: egymás már kipipált csajait nem használhatják a versenyben, a kanyarok ilyen módon való lerövidítése azonnali kizárást vont maga után). Igyekeznie kellett, a haverja, Roland már egy Stefi nevű csajt fűzött, Tóni pedig csak azért szüttyögött még mindig valami Örzsével, mert ő a kiterjesztett magyar ábécét vette alapul, de hát Tóni mindig is egy idegesítő overachiever volt. (Roland azt viszont nem kötötte a haverjai orrára, hogy Stefi a főnöke, és ezzel a románccal a régóta vágyott előléptetését szeretné lezsírozni.)

Odett türelmetlenül várta, hogy végre megérkezzen Márk. Hasogató fejfájás gyötörte, abból a típusból, amit a paracetamol allergiája miatt leginkább egy kiadós orgazmus tudott csak elmulasztani. 

-Ez nem szex, hanem gyógyszer

- magyarázta a lakótársának, Vivinek, aki a vizsgáira készült, és aggódott, Odették miatt majd nem fog tudni tanulni. - De nyugi, hamar végzünk.

Nem végeztek, úgyhogy Vivi bosszút forralt: amint letudta a szigorlatot, áthívja Farkast és Daltont, aztán akkora orgiát csapnak, hogy Odett egy életre megkeserüli az órákig tartó pincsivakkantásait.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása