„Egy gondolat bánt engemet” - írta Petőfi, és most már pontosan értem, miért

„Egy gondolat bánt engemet” - írta Petőfi, és most már pontosan értem, miért

Azt mondják, egy embernek átlagosan 60.000 gondolata támad egy nap. Bennem azonban él a gyanú, hogy ezt a statisztikát erősen a nők húzzák fel. Mondom, miért gondolom így!

Én: Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy amit XY mondott, az igaz vagy sem. Szerinted? Tényleg, őszintén érdekel, mit gondolsz!

Zsolt értetlenül néz, nem is érti a kérdést. Újra elmagyarázom precíz részletességgel a dilemmámat. 

Zsolt (lassan tagolva): Ha azt mondta, nem úgy van, akkor nem úgy van és kész.

Én: Hát pedig ez korántsem ilyen egyszerű! Ha megnézed például a 2022-i posztját, és azt összeveted az üzenettel, amit küldött két hónappal később, az egészen más képet mutat. Igaz, az emotikonok, amiket múlt héten használt, illetve az üzenetek sűrűsége árnyalják a képet, de a barátjának az édesanyjának a szívgyógyászától tudom, hogy valójában más dolgok is lehetnek a háttérben. Amellett arról se feledkezzünk meg, hogy tudat alatt ő mindig is így gondolkodott, az, hogy néha másképp viselkedik, az betudható annak, hogy az édesapja átélte azt a szomorú esetet 1972 telén, ami tulajdonképpen az egész család életére nyomot hagyott. És! Éééés!!! Jut eszembe, a minap amit mesélt a főnökéről, azt úgy gondolom, feltétlenül számításba kell vennünk. Különben sem szereti a sütőtököt, a kedvenc sorozata a Sopranos, irtózik a lila színtől, lyukas a bal hátsó kettese, és óvodában egyszer rútul megalázta a dadus. Érted most már?

Szóval csak egy kérdésem maradt (LOL, nyilván nem, de most ezt az egyet mondom el):

Mi az az egy gondolat per nap, ami a férfiakat foglalkoztatja?!
Vissza a blogba

Hozzászólás írása